Klaar voor het seizoen

Het is alweer enige tijd traditie dat aan het begin van het nieuwe seizoen een hoofdgreenkeepers-overleg wordt gehouden. Zo ook dit jaar.

Op 21 maart kwamen alle hoofdgreenkeepers bijeen op Almkreek. Relevante zaken werden doorgenomen. Daarnaast was er ruimte voor externe experts:

Gerhard Teunissen, manager Groentechniek Golf bij Jean Heybroek kwam uitleg geven over het belang van goed machinebeheer. Mark van de Werf, expert plantgezondheid, gaf inzicht in de stand van zaken rond proeven die onder de vlag van het Vosca Gezonder Gras Concept op golfbanen worden gedaan op basis van plantsap-analyses. Ook Bart van Kollenburg van Vosca was aanwezig en gaf een toelichting op de wijzigingen in het standaard HGM bemestings-programma.

Tijdens het overleg werd Jan Plooij als nieuwe collega voorgesteld. Klik hier.