Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid

Deze processen worden jaarlijks extern getoetst in het kader van ISO certificering (9001 kwaliteit) en 14001 (milieu), CO2 Prestatieladder niveau 5, VCA** (veiligheid) en Groenkeur (specifieke eisen op het gebied van duurzame kwaliteit, vakbekwaamheid, veilig werken en groenkennis). De certificaten en aanvullende informatie vindt u via de onderstaande links.

 

HGM staat voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. We houden dit niet bij mooie woorden, maar maken het concreet.

Dag in, dag uit. HGM werkt op alle gebieden planmatig en past op alle bedrijfsprocessen standaard evaluaties toe. Hierdoor vindt een continu verbeteringsproces plaats binnen de organisatie waardoor wij steeds beter presteren. Op deze wijze geven wij niet alleen invulling aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, maar zo kunnen we ook garanderen dat onze klanten altijd optimaal bediend worden. Verantwoord onderhoud

We begrijpen dat natuurbeleving een belangrijk onderdeel is van de golfervaring. De aanwezige flora en fauna geeft een golfbaan identiteit en karakter. De natuur wordt daarom door ons met zorg beheert.


 


Inmiddels werken wij nagenoeg chemievrij en daarmee in lijn met de strengere milieuwetgeving. Door onze ITM-werkwijze (Integrated Turfgrass Management) kunnen wij ook zonder pesticiden de speelkwaliteit onder alle omstandigheden garanderen.

 

Wij kiezen altijd voor het duurzame alternatief als het gaat om leveranties, brandstof, machines en transport.

CO2-Prestatieladder

ISO certificeringen

VCA certificeringen

Meerjarenplan HSM