Nieuwe commercieel manager

Vanaf 1 juni wordt Jan Plooij onze nieuwe collega. Hij treedt dan in dienst bij HGM in de functie van commercieel manager.

Jan kent iedereen en iedereen kent Jan. dat heb je als je al zolang meeloopt in het wereldje. Hij heeft meer dan 29 jaar gewerkt voor de firma Jean Heybroek, dealer van TORO machines. De laatste jaren als Sales & Marketing Manager.

Hans is blij met de komst van Jan. ‘’We timmeren aardig aan de weg met onze bedrijven en er is ruimte gekomen voor een commerciële functie. We kennen de capaciteit van Jan goed en we kunnen hem uitstekend gebruiken. Ik ben er trots op dat hij voor ons kiest en kijk met plezier uit naar de samenwerking.

Jan heeft er ook zin in. Ik heb een prachtige tijd gehad bij Jean Heybroek en ben het bedrijf erg dankbaar. Ik ben echter nog niet klaar in de golfbranche en vind het leuk en spannend om een nieuwe uitdaging op te pakken. HGM is een prachtig bedrijf met een sterke visie. Dat spreekt me aan en daar wil ik graag aan bijdragen.