Nieuwe driving range op Almkreek geopendZondag 2 juni jl. sloeg Hans Schaap onder het toeziend oog van vele aanwezigen de eerste bal op de nieuwe driving range. Het nieuwe gebouw met 14 overdekte afslagplaatsen is de thuisbasis voor de golfprofessionals van de Hollandsche Golfschool, die ook de golflessen op Almkreek verzorgen. Er zijn ook nog eens 10 open afslagplekken.

Sinds de overname van het park in 2018 heeft de Hollandsche Golfclub, het bedrijf van Hans waaronder ook Golfpark Almkreek valt, veel in de locatie geïnvesteerd en is het golfpark weer concurrerend. Daarnaast zijn er natuurlijk de andere 4 golfparken als De Loonsche Duynen, ShortGolf Utrecht, De Breuninkhof en De Kurenpolder én Golfpark Rotterdam in ontwikkeling.

De golfschool biedt een gericht lesaanbod voor beginners onder de noemer Leuker Leren Golfen. ‘’Met onze uitgebreide oefenfaciliteiten en een leuke 14 holes ‘kleine baan’, is Almkreek dé perfecte locatie om te starten met golf’’, aldus Thomas Raatgever, de manager van de golfschool.

Zondag was het in ieder geval nog lang gezellig!

Klik hier voor de foto’s (je komt op de website van Golfpark Almkreek).