Op weg naar het KLM Open

En weer een leuk artikel in Greenkeeper met aandacht voor HGM!

Door Jan Kees van der Velden

Dit jaar zijn de greenkeepers van de Hollandsche Greenkeeping Maatschappij onder leiding van Dylan Kuik voor de tweede keer tijdens het KLM Open verantwoordelijk voor de speelkwaliteit van The International, de topbaan onder de rook van Amsterdam.

The International is dit jaar van 20 tot en met 23 juni voor de tweede keer gastheer van het Internationaal Open Kampioenschap van Nederland, ofwel het KLM Open.

In 2019 streek het gezelschap van 156 spelers voor het eerst neer op de door Ian Woosnam en Bruno Steensels ontworpen course. KLM bestond honderd jaar en wilde het kampioenschap het liefst in de achtertuin hebben. En het was ook nog eens het honderdste Open. Dubbel feest, dus.

Lees verder, klik hier

Foto (c) Greenkeeper:
Hoofdgreenkeeper Dylan Kuik en assistent-hoofdgreenkeeper Marvin de Vink