Dit is echt “dé topper” die ik maakte!

Veel greenkeepers hebben een goed oog voor mooie plaatjes en sommigen leggen ze ook vast. Het is collega Erwin van De Breuninkhof gelukt om met een van z’n foto’s de nieuwsbrief van de vakpublicatie Greenkeeper te halen, klik hier!

‘Dit is echt de topper van de foto’s die ik die dag maakte’, benadrukt hij. Hij fotografeert graag de momenten waarop er dauw boven de baan hangt of de lucht vuurrood kleurt. September is daarvoor een uitgelezen maand. ‘Ik doe het vooral voor mijzelf, om het moment vast te leggen.’ Soms zet hij een foto op Facebook; hij krijgt dan rond de twintig duimpjes. ‘Dat is natuurlijk ook best leuk’, zegt hij nuchter. 

Heb je ook fraaie foto’s om te delen? Graag we kunnen voor deze nieuwsbrief en onze website altijd fraaie foto’s gebruiken. Daarbij is het wel van belang dat de beelden in hoge resolutie gemaild worden anders kunnen we er niets mee.