HGM | HSM | HGE PERSONEELSCUP 2023

Op vrijdag 27 oktober vond de eerste HGM | HSM | HGE PERSONEELSCUP plaats op de nieuwe kleine baan van De Loonsche Duynen.

Een voorzichtige start met een beperkt aantal deelnemers maar dit initiatief belooft een leuk jaarlijks evenement te worden.

Collega’s met verschillende golfervaringen van beginners tot gevorderden, speelden een spannende Texas Scramble-wedstrijd over 9 holes. Ondanks de vele regen van de laatste dagen was het deze middag droog! Het winnende team, bestaande uit Nanda, Jean-Luc, Thomas en Walter, ging naar huis met de Wisselbokaal.

De middag werd afgesloten met een hapje en een drankje. We kijken nu al uit naar de voorjaarseditie in april 2024, die gepland staat op Almkreek. We hopen dat dan nóg meer collega’s zich zullen aansluiten voor deze leuke middag.