Hans neemt Golfpark Rotterdam over

 
Hans Schaap, eigenaar van de Hollandsche Golfbaan Exploitatiemaatschappij (HGE) heeft alle aandelen van Landgoed de Poort NSW B.V. overgenomen van John Scholte, initiatiefnemer van het project Golfpark Rotterdam

HGE, die de aanleg van de 27 holes golfbaan in Rotterdam zo snel mogelijk wil hervatten, exploiteert ook Golfpark Almkreek, Golfpark De Breuninkhof, Golfpark De Kurenpolder en Golfpark De Loonsche Duynen. Golfpark Rotterdam vormt daarop een uitstekende aanvulling. 
Via haar eigen aannemingsbedrijf, de Hollandsche Greenkeeping Maatschappij (HGM), is HGE al langere tijd betrokken bij de aanleg van Golfpark Rotterdam. Het is dan ook een voor de hand liggende partij om het project te realiseren.

Als gevolg van de complexiteit van de locatie, heeft de realisatie van Golfpark Rotterdam aanmerkelijk langer geduurd dan oorspronkelijk was voorzien. In de afgelopen jaren is de noodzakelijke grond ingenomen en de ruwe shaping van het terrein grotendeels afgerond. En inmiddels zijn de voorbereidingen voor de verdere aanleg zo goed als klaar. Een goed moment voor de inmiddels 72-jarige Scholte, om het project over te dragen aan HGE. “Golfpark Rotterdam is een fantastisch project op een geweldige locatie langs De Schie en de Poldervaart. 

Lees verder, klik hier

Heb je een vraag over deze uitbreiding?
Stuur een e-mail naar joris@hgegolf.nl