Er is veel te doen geweest rondom golfbaan Weesp, maar inmiddels is de golfbaan weer geopend. Eigenaren Gerhard van Galen en Friso Verhoeve van Golfbaan Weesp willen de baan in eerste instantie gereed maken voor de leden. ‘’Straks gaan we het karakteristieke clubgebouw, met de 9 holes en driving range openstellen voor golfers, niet golfers, zakelijke klanten, passanten. Het doel is dat iedereen zich weer thuis gaat voelen bij Golfbaan Weesp’’.  

Hollandsche Greenkeeping Maatschappij (kortweg: HGM) zal het onderhoud van de baan gaan verzorgen. Marvin de Vink, die een aantal jaren ervaring heeft opgedaan op golfbaan The International, is aangesteld als hoofdgreenkeeper.

Golfbaan Weesp heeft gekozen voor HGM, omdat zij zeer pragmatisch werken en o.a. vanuit The International en Haarlemmermeersche Golfclub kort op de bal kunnen spelen. Belangrijk punt van aandacht is de drainage van de baan die de komende jaren zal moeten worden verbeterd. “HGM heeft op het gebied van alle mogelijke drainagetechnieken veel ervaring in huis wat ook deze golfbaan ten goede komt”, aldus Friso Verhoeve namens Golfbaan Weesp. Ook de vaste teeboxen zullen op korte termijn worden vervangen door HGM.